Mr. Ape

ApeDanmark

- din frihed fremfor alt!

Pa billedet ses Mr. Ape, Henning Madsen (til venstre) sammen med en ny lykkelig Ape ejer.
Mr. Ape

Henning Madsen


Historien om ApeDanmark starter helt tilbage i 1983 da en ung Henning Madsen netop er blevet nyuddannet bilmekaniker. Med ungdommens gåpåmod og optimisme beslutter Hening sig for at starte sin egen virksomhed, det er dog ikke biler Henning i første omgang vælger at fokusere udelukkende på men en kombination af cykler, knallerter og scootere. Dette bliver drivværket bag etableringen af virksomheden dengang under navnet Sport og Cykler Agerskov. 10 år efter etableringen af Sport of Cykler bliver virkosmheden en del af indkøbskæden Fri Cykler og i 1993 skifter Hennings virksomhed navn til Fri Cykler Agerskov. Senere kommer Agerskovcykler.dk til familien da Henning begynder at sælge cykler, scootere og recervedele på internettet. Fri Cykler kæden skifter navn til Fri BikeShop og det samme gør Hennings butik der i dag hedder Fri BikeShop Agerskov.


I 2012 tar salget af Apes for alvor fart da Henning introducerer Ape 50 25 km/t udgaven. Den nye udgave får straks Hennings ”gamle” mekanikker hjerte til at sætte blodet i omløb og siden da er der blevet solgt Apes på livet løs. Så mange at i år 2013 satte Mr. Ape, Henning, flere end 35 stk. på de danske veje. 


Den unge bilmekanikker i 1983 er i dag blevet en voksen mand, men kærligheden til motorkøretøjer blomster stadig og det er denne kærlighed der driver ApeDanmark - en vaske ægte kærlighed for olie på fingerne!


Værksted:

"Jeg har eget værksted hvor jeg reperere alle former for Apes, cykler og scooter, så hvis uheldet er ude, så kan jeg også klare det." ApeDanmark tilbyder både enkelstående reparationer samt serviceordninger.


Du er altid hjertelig velkommen i min butik til en snak over en god kop kaffe og en prøvetur i en Ape. Jeg besvarer også gerne alle dine spørgsmål over telefonen eller på mail.


Med Venlig Hilsen

Mr. Ape

Henning Madsek


ApeDanmark er en del af Agerskovcykler.dk - der tages forbehold for trykfejl og forkerte priser på hjemmesiden.

Det siger kunderne:

Jeg er utrolig glad for min Ape


- Hans Hansen, Ape ejer siden 2011

Mr. Ape


ApeDanmark er en del af Agerskovcykler.dk  Vi har handlet med Ape siden 1985 og sidste år satte vi flere end 30 stk på de danske veje.