Ape Familien

ApeDanmark

- din frihed fremfor alt!

Mød familien Ape

Designet til at passe dine behov


Ape'en kommer i fire forskellige modeller: Pickup, Top, Cross Country og Van. Alle bygger på de samme værdier om flektibilitet og frihed, hver for sig udgør de svar på netop det du har brug for.


Ape'en - eller den lille trehjulede scooter-bil – som de fleste har set og oplevet i Italien, er nu blevet godkendt i Danmark. I Italien er Ape'en en del af gadebilledet. Den har siden 1940 været et vigtigt element i transportsystemet i Italien både for grønthandleren og smeden. Ape'en er nem at komme rundt med, let at parkere mv. I det hele tager er Ape'en en rigtig lille arbejdshest, som også i Danmark kan løse mange transportbehov.


Ape'ens motor er utroligt økonomisk og kan køre helt op til 35 km på en liter benzin.

Et stort plus er, at den regnes som en cykel når du skal parkere den. Dette gør Ape'en meget attraktiv i forbindelse med kørsel i den indre by, hvor det ofte kan være svært at finde parkering til biler o. ligne.

Her kan du parkere Ape'en uden problem, blot du ikke er til gene for andre. Normalt når man kører EU scooter skal man bære hjelm, dette er ikke tilfældet når du kører i Ape'en - den er nemlig udstyret med sikkerhedsseler.


Ape'en har 4 gear – plus et bakgear, hvilket er til stor hjælp ved læsset køretøj, bakket terræn eller når man skal bakke ind i en baggård eller lignende.


Ape'en er produceret af PIAGGIO Italien, som i Danmark nok mest er kendt for scootere som VESPA – scooteren Gregory Peck og Audrey Hepburn kørte på i filmen "Prinsessen holder fridag".


Piaggio scooteren har i Danmark gennem de seneste år oplevet en renæssance uden sidestykke – at den er kendt for at være meget driftssikker, og have en meget høj gensalgsværdi.

Ape 50 euro 4 kommer i to udgaver med nummerplade. 25 km/t (uden kørekort ) samt 45 km/t (med kørekort )


Ape'en henvender sig til en bred målgruppe svingende fra private til fiskehandleren og bryggeriet, som ønsker en hurtig intern transport, til institutioner, parkanlæg eller som reklameobjekt - mulighederne er uanede.

Vi er selvfølgelig leveringsdygtige i hele landet.

Nu Ape uden kørekort!                 Kontakt os endelig for mere infomation

Alle Ape modeller fås desuden i en 25 km/t udgave, hvilket betyder at du må køre denne uden at have et kørekort.


Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information eller svar på eventuelle spørgsmål.


Tlf.: 74 83 38 83


Ape'tastisk

Det siger kunderne:

Jeg er utrolig glad for min Ape


- Hans Hansen, Ape ejer siden 2011

Mr. Ape


ApeDanmark er en del af Agerskovcykler.dk  Vi har handlet med Ape siden 1985 og sidste år satte vi flere end 30 stk på de danske veje.