Ape for virksomheder

ApeDanmark

- din frihed fremfor alt!

Bliv set!

Der er intet bedre end opmærksomhed


Ape'en er udover at vare et fantastisk køretøj, også anderledes og det skaber opmærksomhed. Ønsker du og din virksomhed at blive set, så overvej en Ape.


Ape'en kan benyttes både som reklamesøjle og udstilling, eller som en direkte del af din virksomhed fx en kaffe-, is-, te- eller slikbod. Mulighederne er uanede og kun fantasien sætter grænserne. Hos ApeDanmark er vi inspireret af udfordringer og vi værdsætter en skæv og anderledes opgave.


Ud over at vare et markedsførringsmiddel er vi også leveringsdygtige i andre former for virksomheds relaterede henvendelser. Har du brug for et praktiks køretøj til transport af varer, pakker, materialer eller ligende er der altid et godt tilbud at hente hos ApeDanmark ved køb af flere kørertøjer.


Er du blevet interesseret i at høre mere om Ape'en for virksomheder og hvilke muligheder en Ape kan give dig. Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak. Eller mød op i vores butik og vi giver en god kop kaffe.

Vi er selvfølgelig leveringsdygtige i hele landet.


ApeDanmark

Tlf.: +45 74 83 38 83

Mail: salg@agerskovcykler.dk

CVR Nr.: 65589354

Hovedgaden 31

6534 Agerskov

Danmark

 


Det siger kunderne:

Jeg er utrolig glad for min Ape


- Hans Hansen, Ape ejer siden 2011

Mr. Ape


ApeDanmark er en del af Agerskovcykler.dk  Vi har handlet med Ape siden 1985 og sidste år satte vi flere end 30 stk på de danske veje.